27 april, 2009

På Noelias 3-årskalas

I lördagseftermiddags firade vi lilla Noelia (som inte är så liten längre) som fyllde 3 år i veckan. Noelia är min väninna Veronicas dotter och tillika min guddotter. Och Veronica är Milos gudmor =) Vi kom tyvärr fram lite sent då Milo blev ledsen i bilen och vi fick stanna på vägen. Det händer tråkigt nog titt som tätt. Men vi hann i alla fall se hur fint en del klätt ut sig på kalaset och hur häftigt Veronica inrett balkongen (trädkvistar och bananer hängde bl a från taket). Temat var nämligen djungel. Födelsedagsbarnet var utklätt till en tiger, mamma Veronica likaså och den goda marsipantårtan såg ut som Kah-ormen! Jättehäftigt.

Detta var första gången som Noelia fick träffa Milo så det var lite spännande. Men då hon var väldigt trött efter allt kalasande under dagen och då Milo var på ett ganska gnälligt humör blev det inte så värst mycket interaktion. Sen blev också Noelia lite svartsjuk när Veronica höll i Milo vilket var ganska gullligt. Tror och hoppas i alla fall att Noelia och Milo kommer utveckla en mysig och bra relation under åren.

Då Milo var jättetrött under besöket kunde vi inte stanna så länge, och tyvärr glömde vi ta kort. Men jag ska lägga upp några här sedan om Veronica har möjlighet att skicka över några.

0 kommentarer: