30 juli, 2010

Bästa filmerna?

Vi har försökt undvikit det här med film och TV-tittande så länge vi kunnat. Milo fick knappt kolla på TV över huvud taget första året. När han var så liten var hans hjärna inte redo för det och nu försöker vi undvika det för att han inte ska bli ett försoffat barn som hellre kollar på film än aktiverar sig på annat sätt.

Men de senaste månaderna har vi ändå börjat titta lite grann på filmer som Teletubbies och Pingu en liten stund varje dag. Oftast när han är trött och på dåligt humör eller när vi behöver laga mat utan en galenpanna springandes runt benen. Han ÄSLKAR det! Speciellt att titta på Pingu. Det är helt klart favoriten, och min med. Pingu är störtskön!

Vi också köpt en DVD-spelare till bilen, så att han kan titta på film på en liten skärm framför bilbarnstolen. Gud så praktiskt!! No more skrikandes i bilen, sätt bara in en skön film och alla blir nöjda och glada. Snacka om värt pengarna. Kanske kan vi till och med ta den där bilsemestern nästa sommar som vi pratat om så länge? :)

Har ni tips på fler bra filmer som passar för en 1,5-2-åring? :)

0 kommentarer: