20 november, 2009

Besök av Helena & Rasmus

Idag var en rolig dag för idag kom Helena & Rasmus och hälsade på mig och Milo. Det var såå länge sen vi sågs. I somras någongång. Och då var killarna så små att de inte direkt märkte av varandra. Men idag var det en helt annan grej.

Milo är inte så van med jämngamla bebisar (Rasmus är bara 1 mån äldre än Milo) så det var extra kul att se hur han reagerade på besöket. Och jag måste säga att det gick rätt bra! Även om de inte lekte jättemycket tillsammans verkade de uppskatta varandras sällskap. Och så drog de ut på pojkstreck såklart. Till TV:n skulle dom och busa. Sen blev de trötta. Rasmus tog ett power nap på saccosäcken och Milo började skrika som en galning. Så då blev det dags att bryta upp.

Visade sig sen att Milo hade feber och det beror antagligen på att vi tog dos nr 1 av svininfluensavaccinet igår. Förutom febern har han inte fått några fler besvär. Känns bra att äntligen fått vaccinera honom. Nu känns världen plötsligt lite lite tryggare. Och trygghet kan jag inte få för mycket av just nu.

0 kommentarer: