28 juli, 2011

Härliga vänner!


Vi har också hunnit med att träffa Veronica, Roro och Noelia här i dagarna då dom kom över och grillade hos oss. Det var otroligt roligt att se att Milo och Noelia börjar "hitta" varandra nu. Det skiljer trots allt ganska många år emellan som i den åldern betyder mycket (Noelia är dubbelt så gammal som Milo). 

Det som dom har funnit i varandra är den fysiska energin som dom båda delar. Noelia lärde Milo nya lekar som innebar att springa fram och tillbaka som en galning och sen utförde dom diverse stunts i soffan och ned på golvet. Milo var inte sen att haka på Noelia och njöt som attan att få vara precis så fysisk som han älskar att vara. Det gick rätt vilt till men vi hade inte hjärta att stoppa dom när de hade så roligt tillsammans så vi knäppte händerna och bad om att de skulle klara sig hyfsat oskadda haha.

Det gick såklart bra och efter över en timmes helt vild lek tillsammans dröp de båda två av svett och då drog vi fram vattenslangen och spolade av dom. Det hela urartade sen i ett vattenkrig (till största delen mellan oss vuxna!) men det är en annan historia ;-) Himla kul hade vi i alla fall. Tänk om man kunde bo ännu närmare varandra och ha lite mer tid så att man kunde träffa sina vänner oftare. Vad mycket roligare livet skulle vara!

Det började lugnt med lite legobygge...
... och urartade sen i vild lek i soffan. 
Svettiga barn (och vuxna) svalkade av sig!

Milo som älskar vatten njöt i fulla drag

Efter vattenkriget tyckte barnen det var dags för en svängom

Alltid lika fina Veronica! 
Den bästa och finaste och roligaste vännen man kan ha <3

0 kommentarer: