30 mars, 2009

Stora framsteg är gjorda!!!

Inom loppet av bara två dagar har Milo gjort 3 väldigt stora framsteg - i en bebis utveckling. Igår söndag så greppade han med handen för allra första gången. Först greppade han tag i mina händer (som han är väldigt fascinerad av) och drog de mot sin mun. Sen när jag provade med en skallra (se bilden) så gjorde han samma sak med den, om och om igen. Det är hur stort som helst! Förut har han bara viftat mot föremål. Som om det inte räckte med detta enorma framsteg så gjorde han dessutom två nya framsteg till idag, måndag morgon. Det första var att han tog tag i sin fot! Jättehäftigt. Det andra var att han, när vi stod framför spegeln, försökte ta på sin hand i spegelbilden, flera gånger. Jag är alldeles överväldigad över att så många nya saker hänt på så kort tid. Det är verkligen omöjligt att ha långtråkigt med den här lilla killen.

2 kommentarer:

Mormor sa...

Nu har du äntligen fått tag i den lilla foten som du kämpat efter. Att du vill ha saker i mun har vi sett för dina händer söker sig ständigt till munnen för ett provsmak. Och nu kommer foten att avnjutas hur mycket som helst antar jag! Skall bli roligt att se om mamma & pappa lyckas ta någon bild på det. Jätte bamse kramar till er alla. Mormor /mamma/svärmor

Mormor sa...

:>) efter ett "kvällssamtal" i går kväll fick vi veta av Milos mamma att han lyckats greppa sin favvoleksak... De var så glada både Marcus o Madeleine över Milos framgångar och att han äntligen fått tag i skallran. Mormor o Morfar somnade nöjda på kudden.