02 april, 2011

Västerås

Vi har haft en urmysig helg hittills. Eftersom Milo var lite hängig i fredags så skippade vi dagis och tog helg lite tidigare. Det bar av till Västerås och farmor Birgitta, och eftersom vi kunde åka redan på eftermiddagen så hann vi med ett besök på hennes praktik (hon är tandläkare). Markus passade på att fixa en tand han behövt fixa länge och jag och Milo hängde hemma i farmors superfina lägenhet nere vid hamnen, innan de andra anslöt. 

Det blev en jättehärlig fredagkväll med lyxig och god mat (toast Skagen och oxfilé!). Så himla kul att äntligen ses efter så lång tid (vi lyckas inte få till träffar så jätteofta tyvärr). Birgittas sambo Björn tog med Milo på ett hissäventyr och de åkte upp och ned i hissen ett par gånger och gick och slängde tomma flaskor i soprummet (för att citera Milo "det sa PANG!" när glaset krossades). 

Tanken var att vi skulle sova i en jättefin övernattningslägenhet en våning under Birgitta och Björns. Vi nattade Milo i en resesäng i deras sovrum och tänkte bära med oss Milo ned när det var dags för oss att gå och lägga oss. Men så föreslog Birgitta och Björn att Milo skulle sova kvar där så slapp vi väcka honom. Hm, vi fick fundera lite. Var vi redo för det? haha. Men det är klart vi var. Med en konstig känsla tog vi hissen själva ned en våning vid 12 på natten och lämnade kvar Milo i Birgitta och Björns förvar. Självklart gick det hur bra som helst. Han hade sovit hela natten - ända från 19.30 till 06.45 och när han vaknade var han inte ledsen utan bara pigg på att gå upp. Farmor och Milo kom ned till oss strax efter 7 och då hade han fått en ren blöja också. Tack snälla Birgitta och Björn! Första natten ifrån Milo - check! (bättre sent än aldrig eller hur;)

Milos farmor Birgitta som är tandläkare!

Leker med Play-Doh och snicksnackar med farmor

0 kommentarer: