19 december, 2010

Grusad dröm

Att ekonomin minst sagt är ansträngd nu när vi lever på bara en fast inkomst är något vi börjat vänja oss vid. Vill man satsa på eget företag så får man vara beredd att slita i många år och det tycker vi att det är värt. Sol och värme är något som får tillhöra fantasins värld helt enkelt.

MEN plötsligt kändes det som att lyckan vände och log mot oss. Av en slump hittade vi en flygresa till Spanien tur och retur för oss alla tre för inte ens 4000 kr. Det skulle faktiskt till och med vi ha råd med om vi snålade ett par månader framåt. Det kan bara inte vara sant! Tänk att få en sådan energikick efter ett jobbigt jävla skitår rent ut sagt.

Och nej, det kunde det så klart inte vara. Jo, flygkostnaden är sann, men boendet som vi hoppats skulle ligga på en betydligt mer vänskaplig summa visade sig ligga närmare en hotellkostnad. Kompispris? Oh no josé!

Nu får drömmen bli blott en dröm. Man ska aldrig räkna med något. Det var jäkligt dumt av oss och jag borde vetat bättre, jag är ju rätt pessimistiskt lagd av mig. Men det stack ändå till i hjärtat. Nu.. back to reality!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Nääää:( :( Va?, ni som verkligen var värda en liten familjesemester!!! Så nu blir det inget?
Å boendet är ända hindret, snacka om att snubbla på mållinjen...
Massa Kramar V