08 december, 2010

Såhär leker två 2-åringar ihop

Helgen gick som sagt i vännernas tecken och i söndags kom härliga Helena och söta Rasmus hit och hälsade på. Helena och jag gick på vattengympa tillsammans när Milo och Rasmus låg i våra magar och sen dess har vi hållit kontakten. Superkul eftersom det bara skiljer 1 månad på Milo och Rasmus. Grattis Rasmus som alldeles snart fyller 2 år!!

Var som vanligt så himla kul att se de två leka ihop. Det finns nåt speciellt där helt klart. Kanske beror det på att de är "vattengympa-bröder" haha, eller på att de helt enkelt bara trivs i varandras sällskap. Men de är så fina tillsammans och det märktes tydligt idag att de faktiskt också lekte IHOP. Man kunde se hur de härmade varandra, följdes åt och gick på upptäcksfärd (läs bus-färd) ihop.

Precis som sist försvann de iväg och hittade på bus. Första buset bestod i att låsa upp ytterdörren och hälsa på våra grannar ute i trapphuset. Andra buset bestod i att springa in i sovrummet och ta varsin av mina tofflor och gå runt i.

Utöver att busa ihop så körde de också runt i bilarna, lekte "ramla av-leken" (man ramlar av sin bil med flit om och om igen) och glufsade i sig majskrokar. Hihi, de är bara såå härliga ihop! Hoppas att de kommer att trivas i varandras sällskap i många år framöver!


Mumsar majskrokar


Snor en varsin av mina tofflor och springer runt med


Kör runt med bilarna

Leker "ramla-av-leken" om och om igen


Fina Helena med sin härliga Rasmus, snart 2 år!

0 kommentarer: