28 december, 2010

Milos julklapp från oss

Julafton för oss blev en helt vanlig dag, pga att jag var magsjuk och Milo var rejält förkyld. Julafton blev på söndagen istället, tillsammans med pappa och Tony. Men på juldagen fick Milo ändå öppna sin julklapp från oss. Vi hade köpt en matvagn, en liten miniversion av en kundvagn med tillhörande matprodukter i plast och papp. Urgulligt. Ett riktigt fynd på ICA Maxi! Och den passar så himla bra till honom nu. Han älskar att köra runt saker och att plocka i och ur. Det blev en riktig hit!

Vi leker riktig affär med den och ställer upp de små matvarorna på olika ställen i lägenheten och så går vi runt och "handlar". Möölk och jooos säger Milo och stoppar ned i vagnen. Sen går vi till kassan och betalar. Bra att börja lära sig tidigt!


 Måste börja med att visa Milos fina julpynt. Det är en tomte med vitt skägg han gjort på övre bilden. På den undre bilden är det en julgran tror jag, hihi. Kom han hem med från dagis förra veckan. Mammahjärtat bara smälter!

 Här får Milo öppna sin allra första julklapp. Att öppna är roligt och spännande.

 Skynda sätt ihop den pappa, jag vill köra!

 Med vagnen ingick både grönsaker, plastburkar och pappkartonger i form av juicepaket mm. Himla kul!

 Milo ute på sin första shoppingtur. Det finns till och med en liten barnsits i vagnen så dockan kan följa med!

 Kram till dockan!


Dags att betala i kassan! Markus är kassabiträde. Milo har med sig en miniräknare för säkerhets skull. Haha, man kan inte lita på pappa!

0 kommentarer: