06 januari, 2011

Första hamburgaren!

Häromdagen fick Milo smaka sin allra första hamburgare, eller rättare sagt, sitt allra första Happy Meal, från McDonalds. Eftersom jag och Markus så sällan äter där i från så har det helt enkelt inte blivit av. Men häromdagen orkade vi inte göra mat så då fick hamburgare och strips pryda bordet. 

Milo blev alldeles till sig. Inte så mycket över själva smakupplevelsen. Utan snarare över allt nytt och roligt han fick framför sig. Både en hamburgare, en skål med strips, en påse med äppelbitar och så höjdpunkten... en juice! Kunde man inte gissa va, att juicen skulle vara favoriten. Fast det var nog mest för att det var en förpackning. Som han fick dricka ur alldeles själv. Sen var det ju himla skoj att få en liten leksak med också.

Kan inte komma över känslan över hur stor han känns nu. Äter hamburgare precis som vi, springer och pratar för fullt, kan leka med spel som memory och liknande, och så det allra största, som jag ska berätta mer om snart - kissa på toaletten!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Han kommer käka mycket där, tidiga mornar när han fyllt 18;)
Kramar V

Lotta sa...

Nike älskar både cheeseburgare och pommesfrites. Men schhhh, lova att inte berätta det för hennes Farmor!!! Då skulle vi få onda ögat :)