09 januari, 2011

Linköping!

I helgen var vi och hälsade på Robert och Hedda hemma hos dem i Linköping. Himla kul att få se hur de har det och hur de bor! Vi kom runt 2 på eftermiddagen och Milo sov hela bilresan. Lovely! Direkt när vi kom fram gjorde Milo sig hemmastadd i en riktig mysfåtölj.

Vi var ute och åkte pulka, busade med Milo och bara snackade och tog igen tid. Det var supermysigt. Och så åt vi god mat. Mycket mat!! Oj oj, vi blev riktigt bortskämda med urlyxiga hemmagjorda hamburgare och så gino till efterrätt. Mums! Milo fick paket också, en rolig bil-bok (med hjul) och en Toy Story-duplo bil. Tack snälla ni!

Så åkte vi hem dagen efter runt 12. Allt gick hur bra som helst med undantag från Milo-utbrottet på vägen hem från en promenad innan vi skulle åka hem. Han blev lite trött och kinkig och så urartade det till en uppvisning i extremt  envist beteende. Inget var bra. Han vägrade gå, vägrade bli buren, vägrade åka på axlarna och vägrade åka pulka. Vilket gör det rätt svårt att komma hem. Det slutade med att vi fick turas om att bära en ursinnigt sprattlande 2-åring med våld. Ja, inte superskoj... Men om man ska försöka hitta nåt positivt med händelsen så var det att Robert och Hedda fick en snabbkurs i hur extremt påfrestande det kan vara att ha barn haha. 

Vadå? Är det nåt fel på att känna sig som hemma?

Öppnar fina presenter!


Robert och Milo snackar och busar lite gudfar och gudson emellan

Rädda mig pappa! Mamma och Hedda vill gosa ihjäl mig!

Nej då, jag bara skoja! Det är jag som vill kramas heeela tiden. Kram fina Hedda!

0 kommentarer: