23 februari, 2011

Händige Milo

Okej, Milo har sett Händige Manny många gånger på DVD men trots att Manny är reparatör och har en massa verktyg så brukar han inte meka så mycket i filmen. Men Milo, han har börjat odla ett riktigt intresse i det här med att reparera och laga och jag förstår inte riktigt vad han lärt sig dessa nya färdigheter. 

Han hämtar sin låtsasborr, vänder på sin stora leksaksbil och börjar meka, och det är här min förvåning kommer in. "Bojj, bojj" repeterar han om och om igen och ser enormt koncentrerad ut. Varje hjul borras och lagas. När detta arbete utförs spelar det ingen roll om man så skulle ropa "Ska vi gå till leklandet?". Noll respons. Han har ett arbete att utföra. Sen svingar han vant upp bilen på hjulen igen och fortsätter racea runt. För att sedan mecka lite till 5 minuter senare. Var har han fått detta ifrån? Han ser ju ut som värsta erfarna bilmekanikern ju! 




Han springer också runt med en liten minihammare och hamrar på borden, stolarna, soffan, fönsterbrädan, oss, ja allt man kan komma på. Som tur är så är hammaren väldigt mjuk och han har äntligen lärt sig hamra försiiiktigt. Men det tog några panikskrik från oss à la "neej Milo inte deeeeeen" innan han fattade vikten av detta.

2 kommentarer:

Anonym sa...

...fina Madeleine han bros ju på sin morfar och även morbror...sitter väl i generna! ...kram på Er
från Leena

Anonym sa...

Det här med bilen det kommer från morfar och morbror det är jag säker på.
Kram från g-mormor