10 november, 2010

Ingen öroninflammation

Nej, det var ingen öroninflammation. Så han är inte sjuk, i alla fall inte mer än att han hostar och är lite täppt. Klart det kan påverka men lutar åt att det är en kombination av flera anledningar. De senaste 2 dagarna har hans humör blivit lite bättre. Det är fortfarande rätt uselt, men inte fullt så uselt. Anar vi en ljusglimt i mörkret? Hoppas det!


Igår satt han i mitt knä en liten stund, det går framåt!

2 kommentarer:

Jenny sa...

Usch vad jobbigt! Viggo har precis haft en liknande period då han mest varit arg eller ledsen. Och vredesutbrotten kan vara hemska, han springer med armarna utåt så långt bort från oss som han kan och slänger sig vrålskrikande på golvet. På dagis sa dom "jaa, Viggo är inte riktigt sig själv. Han är lite... kantig". Dagisfröken sa att det ibland kunde vara så att de under en period inte trivs med sig själva; de kan göra mer själva och vill också det samtidigt som de både vill och inte vill ha föräldrarna där. Hos oss börjar det bli bättre och det är säkert som du säger, flera orsaker. Styrkekramar till er!

Milos mamma sa...

Jag tror det är precis som du säger Jenny, en jobbig period helt enkelt. Bara härda ut! Puh, tack för stödet! Kram till er!