31 mars, 2010

Första promenaden med skor!

Jag och Markus har ibland lite svårt att förstå att Milo börjar bli stor nu och inte en liten bebis längre. Vi hänger helt enkelt inte med mitt i allt annat som flytt och företagsstart.

Ett exempel på det är att vi inte införskaffat skor till honom förrän nu. Han är 15 månader och helt ovan med skor, annat än tossor och mjuka skor han har när han sover i vagnen. Men han kan ju gå nu och snön har lagt sig så det är dags för att få skor så att man kan gå även utomhus. Dessutom börjar han ju snart på ett dagis med uteprofil. Därför har vi nu tagit tag i detta och införskattat skor till honom! Bra av oss!

Vi gick till en barnskoaffär som heter Vincent Shoe Store och köpte dels ett par allvädersstövlar i neopren och ett par promenadskor. Det visade sig att han hade extremt breda fötter och dessutom är de stora för sin ålder. Han kunde därför inte ha så många skor i butiken men till slut hittade vi ändå ett par jättesnygga gympadojor. De breda fötterna innebär att han inte kommer kunna ha så många skomodeller utan vi kommer antagligen få leta i butiker med just breda skor.


Milos första skor: allvädersstövlar och extra breda gympadojor från Vincent Shoe Store

För ett par dagar sedan var det då dags att prova stövlarna (vi väntar fortfarande på leverans av gympadojorna). De var lite stora för att ha växtmån och i början gick det ganska klumpigt men orädd som han är sprang han snart runt med de där stövlarna så fort att jag fick hjärtsnörp ett par gånger. Vi var också ute och promenerade lite i bostadsområdet och det tyckte han var jättekul. Han ramlar en hel del och tycker inte om att man håller honom i handen. Han vill ju kuta runt i 180 knyck och förstår inte att han kommer göra sig illa. Jag blev i alla fall riktigt förvånad över hur bra det gick att gå med skor för första gången. Och dessutom stora och klumpiga stövlar.

Här kan ni se hans framfart på vår altan:

1 kommentarer:

Anonym sa...

Vi får snart se han i verkligheten.Key/staffan