10 april, 2010

Helena & Rasmus på besök!

I fredags hade jag och Milo en underbart härlig dag! Helena och hennes son Rasmus som är bara 1 månad äldre än Milo kom och hälsade på oss från Strängnäs. Jag och Helena har haft kontakt ända sedan vi träffades på gravidvattengympa när Rasmus och Milo låg i magen, så vi har liksom följt varandra hela vägen. Men nu var det så länge sedan vi sågs, så det var extra roligt!

Milo och Rasmus. Vad söta de är tillsammans. Det är någonting med de där två. De trivs i varandras sällskap. Är så avslappnade tillsammans. Milo visade Rasmus bollhavet, där de hade riktigt kul. Sedan sprang de små busfröna tillsammans in i sovrummet där musiken var på och dansade lite för sig själva. Så, så söta när de står där och gungar på sina rumpor. Så sprang de runt i lägenheten och hittade på diverse små upptåg, ibland tillsammans och ibland var för sig.

Jag märkte verkligen hur mycket Milo trivdes med deras sällskap också. Helt plötsligt kastade han sig in i Helenas famn och hon fick både en kram och en puss. Ett riktigt Kodak-moment som jag såklart inte hann få med helt på bild. Och sen gjorde han det igen lite senare. Sen var det Rasmus som fick lite kärlek. När Rasmus såg lite trött ut försökte Milo krama honom, men Rasmus var nog lite skeptisk till hans invit, haha.

Helena och Ramus, tack för en härlig dag! Snart ses vi i ert nybyggda hus. Spännande!

Bollhavet är kul!

Kram på dig Helena!

Rasmus tyckte bollarna var bitvänliga och bra


Rasmus är du trött eller kanske lite ledsen? Kom så får du en kram!

0 kommentarer: