20 april, 2010

Senaste nytt

Vi har bestämt oss att göra ett nytt försök med inskolningen om 1 månad istället. Milo är fortfarande sjuk. Förskyld och ont i halsen. Är supergnällig och gråter och skriker om vartannat. Då vi har möjlighet att vänta ett par veckor gör vi det. Sedan ska den ordinarie personalen vara tillbak a också, och det känns bra.

I övrigt så har Milo haft sönder min telefon. Nu måste jag lämna in den på lagning och leende hosta upp en tusenlapp för att få den fixad. Känns sådär.

Imorrn ska vi till läkaren med Milo för att få en tid för allergitest. Han har ju alltid haft eksem och utslag men det har blivit riktigt mycket nu. Fotlederna, armarna, magen, nacken och rumpan. Stora kliande eksem som har blivit blodiga för att han kliar. Äckligt, jag vet. Tycker så synd om honom. Både sjuk och kliande eksem. Livet är inte lätt.

Kan berätta också att Milos favorihobby just nu är att stoppa in diverse föremål i tvättmaskinen, stänga dörren, ta ut dem, lägga in nya föremål, stänga dörren, ta ut dem, etc etc. I all evighet. Öppna och stänga. Ta in och ut. Repetition är tydligen det roligaste av allt just nu.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hoppas det går bra med våran Milo mvh. Morfar och Mormor från Enköping vi tängker på er med era besvär hej ha de så bra.